У коханої дівчини скоро день народження виповнитися 20 років і на це свято хочу подарувати золоту брошку, але є одна проблема я не сильно розбираюся в ювелірних прикрасах. Порадьте будь ласка інтернет магазин, в якому великий асортимент і якісний товар.
Страница 1 из 1
Золота брошка для дівчини
Отправлено 21 Ноябрь 2020 - 21:01
Чому саме брошка, може краще подарувати золотий браслет, або допустимо красиві сережки. Пройдіться по магазинах міста, думаю підберете щось, поспілкуйтеся з продавцями, вони Вам дадуть раду.
Отправлено 21 Ноябрь 2020 - 21:01
Тому що вона хоче собі золоту брошку і я про це знаю, по магазинам у мене немає часу ходити, працюю зараз без вихідних.
Отправлено 21 Ноябрь 2020 - 21:04
Данил Богров (21 Ноябрь 2020 - 21:00) писал:
У коханої дівчини скоро день народження виповнитися 20 років і на це свято хочу подарувати золоту брошку, але є одна проблема я не сильно розбираюся в ювелірних прикрасах. Порадьте будь ласка інтернет магазин, в якому великий асортимент і якісний товар.
Доброго вечора! Досить хороший подарунок Ви хочете придбати, тільки він повинен бути якісний, раджу подивитися асортимент в інтернет магазині КЮЗ у них досить великий вибір. Ось на цьому сайті продаються брошки недорого https://kuz.ua/ua/broshki/ дивіться асортимент, звертайте увагу на знижки.
Також раджу подивитися весь асортимент, у них багатий вибір обручок. Мені цей магазин порадили на передодні мого весілля, коли з дружиною шукали обручки.
Сподіваюся що моє рада допоможе, придбати брошук для коханої.
Поделиться темой:
Страница 1 из 1